Din Fodklinik
Persondatapolitik

For at kunne levere tjenesteydelser, har vi behov for at behandle personoplysninger

Vores persondatapolitik hjælper med at forstå hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. 

Behandling af dine personoplysninger

Vi behandler oplysninger som du har udleveret til os i forbindelse med din bookning af behandling hos Din Fodklinik.

Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.

Personoplysninger som behandles

Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.

Sygdomme og medicin som må være relevant i forbindelse med behandlingen.

Derudover CPR nummer, hvis sådan et er givet, i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.

Tidsfrist for sletning af oplysninger

Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.

Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:

  • Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondataoplysninger
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige oplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere ønsker at få tilsendt tilbud eller vores nyhedsbrev.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Din Fodklinik v/ Maria Lemvig.

Oplysninger, som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer

og enkeltpersoner udenfor Din Fodklinik.

Ekstern databehandling

Vi videregiver personlige oplysninger til den offentlige sektor i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.

Vi gør hvad vi kan for at beskytte os og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.

Vi har databehandleraftale med vores leverandør af IT ydelser, da vi hoster vores IT system hos dem. Alle data opbevares og behandles indenfor EU's grænser.